Dé online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier én zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
Dé online houtspecialist

Filter

Pluggen

73 producten

Pluggen

Wilt u iets aan de muur bevestigen? Dan heeft u pluggen nodig. Zonder een plug blijven de schroeven voor uw project namelijk niet vastzitten in de muur. Bij het aandraaien van de schroef klemt de plug zichzelf vast in de muur, hierdoor blijft de schroef op de goede plek zitten. De schroef en ondergrond bepalen welke plug u het beste kunt gebruiken. Heeft u een keuze gemaakt? Laat uw pluggen thuisbezorgen óf haal uw bestelling op bij De Houtboer in Drachten.

Soorten pluggen

Welk type plug u nodig heeft, is afhankelijk van de ondergrond. De Houtboer heeft een ruim assortiment verschillende soorten pluggen. Voor een holle wand moet u andere pluggen gebruiken dan voor een stenen muur. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij bieden onder andere hollewandpluggen, kozijnpluggen, chemische ankers, gipsplaatpluggen en muurpluggen. Zo bent u voor elke klus voorzien van verschillende soorten pluggen.

Pluggen kopen

Wilt u pluggen kopen voor een scherpe prijs? Zoek dan niet verder dan De Houtboer! Wij hebben een ruim assortiment verschillende soorten pluggen en andere ijzerwaren beschikbaar. Voor advies of informatie kunt u altijd contact opnemen of een offerte aanvragen. We leveren uw bestelling - mits op voorraad - binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis. Onze uitgebreide service, specialistisch advies én goedkope prijzen maken pluggen kopen bij De Houtboer erg aantrekkelijk!