DĆ© online houtspecialist
Eigen bezorgservice
Particulier Ć©n zakelijk
Zeer ruime voorraad
Scherpe prijzen
DĆ© online houtspecialist

Filter

Hardhout ruw

25 producten

Hardhout ruw

Voor een robuuste schutting is hardhout met een ruw oppervlak een zeer geschikt materiaal. Het is stevig, gaat lang mee en is nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast is het niet nodig om het vooraf te bewerken, wat weer flink wat tijd en geld bespaart. Door de warme kleur heeft hardhout met een ruw oppervlak eigenlijk in elke tuin een mooi effect. De stoere uitstraling past goed bij zowel een modern terras met rustieke en industriƫle tinten als bij een tuin met veel begroeiing. Ons ruwe hardhout is verkrijgbaar in planken van diverse afmetingen.

Wat is ruw hardhout?

De naam zegt het al: ruw hardhout is volledig onbewerkt, dus niet gebeitst, gelakt of geschaafd. Het wordt ook wel bezaagd hout genoemd, omdat het in planken wordt geleverd. Het voordeel van ruw hardhout is de mooie robuuste look. Doordat het niet geschaafd is, is de kans op splinters iets groter. Maar wanneer het gaat om een funderingsbalk, hardhouten palen of een schuttingplank hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Ruw hardhout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien is verven, beitsen en lakken niet nodig.

Hardhout ruw planken

Bij De Houtboer kunt u gemakkelijk hardhout ruw en in planken gezaagd bestellen. U heeft de keuze uit een dikte van 20 of 50 mm en een breedte van 100, 150 en 200 mm. De lengte van onze planken wordt aangegegeven in centimeters en bedraagt afhankelijk van de uitvoering tussen de 200 en 500 cm. Het hardhout dat ruw en in planken wordt geleverd is direct klaar voor gebruik, zodat u meteen met uw schutting steiger of andere constructie aan slag kunt. Daarnaast kunt u behalve voor hardhout ook voor andere houtsoorten bij ons terecht, zoals:

Hardhout ruw kopen

U profiteert zowel van scherpe prijzen als een uitgebreide service wanneer u uw hardhout ruw gaat kopen bij de Houtboer. Wij hebben een ruime houtopslag van in totaal meer dan 10.000 m2. Daardoor vindt u met hetzelfde gemak hoogwaardig tuinhout, kozijnen en zelfs deuren van diverse houtsoorten. Wij komen uw hout bezorgen maar bieden u eveneens de extra optie om uw hardhout ruw te kopen en zelf af te halen. Indien beschikbaar kunt u gratis een van onze aanhangers gebruiken. Wij adviseren u om deze wel van tevoren te reserveren. Wilt u meer weten of heeft u professioneel advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice!